Ervaringen

Bodyscan / klankbad

De bodyscan met begeleiding van twee klankschalen en de stem van Ellen bracht mij al gauw in weldadige ontspanning. Later bleek dat ik een deel van de tekst in mijn onderbewustzijn heb meegekregen (stukje werkelijkheid gemist). Het aansluitende klankbad met meerdere klankschalen, gong en andere klankinstrumenten was een heel aparte belevenis en zorgde ook nog eens voor een verlichting van mijn pijn in de onderrug. Voor herhaling vatbaar.

RichardHoofddorp
Bodyscan / klankbad

De klankschalensessie was heel mooi, een bijzondere belevenis!
Vooral het klankbad werkte als een diepe ontspanning en verbinding voor lichaam en geest.
Door de verschillende geluiden van de klankschalen en andere instrumenten voelde ik een helende werking door mij heen stromen.
Het was echt een klankbad om mij heen, een bad van geluid. Ik ga dit zeker nog een keer doen, een aanrader!

HartmutHoofddorp
Klankbad

Ellen komt op mij over als een positieve, open en hartelijke vrouw.
Voor mij was het klankschalenbad zeer ontspannend, mede door het begeleidende gedicht wat door Ellen wordt verteld.
Een aanrader, en voor mij voor herhaling vatbaar!

JacquelineDen Haag
Ziekte van Parkinson

Een aantal maanden geleden merkte ik aan mijn bewegingen dat er iets niet klopte. Ik kreeg moeite met de fijne motoriek. Ik ondervond steeds meer problemen met kleine alledaagse handelingen zoals scheren, haarshampoo inmasseren, het snijden van een pizza of boterham of draaiende bewegingen. Er werd vastgesteld dat ik de ziekte van Parkinson heb. Tussen het moment van de diagnose en het beginnen met medicatie zat een periode van een aantal weken waarin ik me steeds meer bewust werd van deze beperkingen.

Een bezoek aan Gaia Healing zat al in de pen. De healing die Ellen mij toen gegeven heeft gaf mij onmiddellijk een beter gevoel. Er kwam weer wat meer beweging terug in mijn armen en meerdere handelingen gingen weer beter. Na de healing heeft Ellen mij verteld dat zij kon voelen dat de energiestromen in mijn armen een stuk trager waren dan die in mijn benen. Lopen kon ik nog steeds goed. Zij heeft door haar behandeling extra energie aan mijn armen doorgegeven en dat effect heb ik zelfs na drie weken nog gevoeld.

Uiteindelijk ben ik nu wel aan de medicatie, een dopamine supplement, waardoor alle bewegingen weer zo goed als ‘normaal’ zijn. Maar juist in die tussenliggende periode heb ik dus ervaren wat voor positieve uitwerking een healing kan hebben. Ellen, heel veel dank hiervoor. Voor ‘onderhoud’ kom ik graag af en toe nog eens langs.

RichardHoofddorp
Raindropmassage

Wil graag mijn positieve ervaring laten weten over de raindrop massage die ik heb ontvangen van Ellen. Het was een heerlijke ontspannen ervaring met verschillende etherische oliën. Niet alleen de avond zelf maar ook nog dagen erna heb ik dat ontspannen gevoel kunnen vasthouden. Ik heb in het verleden veel massages gehad, maar deze was wel een van de fijnste en beste, bedankt Ellen.

PaulaAlphen aan den Rijn
Raindropmassage

De Raindropmassage die ik van Ellen kreeg bracht me in een diepe rust.

Bij deze behandeling word je gedwongen je over te geven aan haar zorgzame handen en dat werkt heilzaam. De nacht na de massage sliep ik als een roos en werd de volgende dag energiek wakker.

Heerlijk Ellen. Dankjewel.

MarienDen Haag
Raindropmassage

Na een hele drukke dag en veel rennen en stress heb ik toen avonds de raindrop massage gedaan … wat een heerlijke ontspannende ervaring was dit …met een heerlijk ontspannend gevoel ben ik terug naar huis gereden …dank je wel Ellen voor deze massage en ervaring

BettinaDen Haag
Raindropmassage

Vorige week bij Gaia een raindropmassage gehad.

Ik had een enorme pijn in mijn rug waardoor ik nauwelijks nog normaal kon lopen of zitten. Ik weet er niet veel van maar ik meen dat dit soort pijn vooral weggaat door de wervelkolom op te rekken en de bloedcirculatie te verbeteren. De raindropmassage is heerlijk relaxed en je voelt naarmate de massage vordert dat het bloed weer gaat stromen. Enerzijds door de verschillende kruiden die worden gebruikt, anderzijds door de massage.

Ellen heeft vervolgens nog de echt zeer pijnlijke plek in mijn rug (en gelijk even mijn knie) met haar handoplegging behandeld waardoor ik een stuk beter van de bank af kwam dan hoe ik er op ging. Ook de dagen erna voelde ik duidelijk een stuk minder spanning en pijn in mijn rug en kon ik weer een beetje normaal functioneren.

Voor mij is de combinatie van oplossingen de reden waarom ik, ondanks de grote afstand, naar Gaia ga. Absolute aanrader!!

GuidoAmersfoort
Tweede deel van mijn consult

Een klankschalen healing sessie. Ik heb er weleens van gehoord en altijd al willen proberen! Ik mag plaatsnemen op de behandeltafel en mijn ogen sluiten. Na een paar keer diep te hebben ademgehaald, begint Ellen met de sessie. Ik hoor tijdens de sessie verschillende klanken. (Ellen legt na afloop van de sessie uit dat ze verschillende schalen heeft gebruikt).

Bij mij werken de klanken diep door in mijn lichaam, ik voel hoe de spanning wegglijdt uit mijn lichaam. Langzaam  kom ik helemaal tot rust en op een gegeven moment, val ik bijna in slaap. Op het eind, mag ik rustig bijkomen van Ellen. Als ik er klaar voor ben, doe ik mijn ogen open en ben ik terug. Ik voel me rustig, helder en gelukkig.

We bespreken na de sessie, onder het genot van een kopje thee, hoe ik de sessie heb ervaren. Ellen adviseert mij om veel water te drinken de komende dagen. Na de sessie ga ik met een blij en fijn gevoel weg. Ik voel me rustig en vol zelfvertrouwen.

Al met al ben ik ontzettend blij met de consult bij Gaia, Praktijk voor Voeding en Healing. Ik kom graag terug voor een vervolgconsult bij Ellen!

CrissanLeiden
Zo bijzonder dit te mogen ervaren

Twee behandelingen heb ik mogen ontvangen. Ik heb reuma en firbromyalgie. Ik was nog nooit in aanraking geweest met deze manier van helen. De eerst keer ervaarde ik al tijdens, maar zeker na de behandeling een diepe rust, vrede; niks meer moeten; het viel over me heen als een warme deken.

De twee healing vond plaats op het moment, dat ik vlammende pijn had op diverse plekken in het lichaam en ook moeilijk kon lopen. Na een liefdevolle aanraking op diverse plekken van mijn lichaam trok het weg en ik liep ook weer een stuk beter…zo bijzonder dit te mogen ervaren.

Blijkbaar gaat de energie daar zitten,  waar je het op dat moment het hardst nodig hebt.

Ik hoop, dat ik deze uitwerking nog vaak mag ervaren.

Ilonka Krop-van den Brom