Healing

Healing met Avalon-ELA energie

De Avalon-ELA energie is een liefdevolle, prachtige, zéér krachtige en helende energie, die in verbinding staat met de oude wijsheid uit Egypte, Lemuria en Atlantis. Door mijn opleiding bij Marion Berndsen heb ik geleerd deze energie tijdens een healing door te geven via mijn handen. Dit wordt ook wel energetische therapie genoemd. Inmiddels mag ik mijzelf Master Healer noemen.

Maar wat is energetische therapie nu eigenlijk?

Energetische therapie gaat terug tot het begin van de mensheid. Eenvoudig gezegd is energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie. De therapeut geldt als doorgeefluik, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie, een derde noemt het de Bron of het Al en zo zijn er vele namen voor te noemen. Welke naam eraan gegeven wordt is voor mij onbelangrijk, belangrijk is wat ermee gedaan wordt. En het is niet mijn energie, het is energie die ik door mag geven.

Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als je je ziek voelt of je hebt ergens pijn, dan moet je eens opletten: je legt zelf je handen op de pijnlijke of zieke plek, precies daar waar de meeste energie nodig is.
Door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen zijn bij veel mensen deze kanalen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt. Hierdoor stroomt de levensenergie niet of nauwelijks. Dit veroorzaakt verdriet, pijn en ongemak.

Een therapeut, die met kosmische energie werkt, doorbreekt en verwijderd deze blokkades, waardoor de levensenergie weer kan stromen.

Hoe?

Hiervoor geef ik een healing met Avalon-ELA energie. In een behandeling geef ik je deze mooie energie, maak ik je chakra’s schoon en was ik je aura met deze energie. Tijdens de behandeling lig je (gekleed) op mijn behandeltafel. Als je wilt zet ik een ontspannen muziekje op en brand een wierook. Na afloop van de healing voel je je een ander mens. Deze energie blijft 4-6 weken bij je en kunnen we vervolgbehandelingen afspreken. Klankschalen en/of essentiële oliën kunnen deze behandeling ondersteunen.

De behandelingen kunnen een mooie aanvulling zijn op de reguliere geneeskunst, maar vervangen ze niet. Bij medische klachten zal ik je dan ook altijd adviseren je huisarts of specialist te raadplegen.

Gaia Healing - Elke hand werkt genezend - Avalon-ELA energie