Meer over Avalon-Ela energy healing

Avalon-Ela energie behandeling

De Avalon-ELA energie raakt diepere lagen in ons aan. Zij staat in verbinding met de oude wijsheid vanuit Egypte, Leimuria en Atlantis, drie kosmisch belangrijke beschavingen. Deze energie is speciaal gericht om de symbolische slang (de negativiteit en de verstoringen), die de weg naar God probeert te belemmeren, te ontkrachten.

Deze magische energie voerde ooit de boventoon in Egypte, Leimuria en Atlantis (ELA) en later in Glastonbury, maar is misbruikt, waarop de bron – God – de energie terugtrok. Nu wordt deze energie ons opnieuw geschonken door de kosmos om een deel van ons karma weg te halen, zodat wij een snellere ontwikkeling doormaken en ziektes kunnen helen, tenzij de ziel anders wenst. De Avalon-ELA is en krachtige vorm van healing, die blokkades wegneemt uit je energiesysteem. Daardoor gaat het energiesysteem en daaropvolgend je lichaam zichzelf corrigeren. Het is een energie die ziektes en psychische problemen kan helpen helen, daar waar andere energieën niet voldoen.

Chakra’s

Chakras Gaia Healing

Door het behandelen van chakra’s geef ik deze mooie energie door via mijn handen. De behandeling zelf wordt als heel zacht en liefdevol ervaren en geeft je een heel prettige ontspanning. Er kunnen verschillende lichamelijke reacties optreden; een ontspannen gevoel, vermoeidheid, hoofdpijn, huilen, boosheid of juist een verergering van de klacht.

Dit is een teken dat de energie zijn werk doet en is van tijdelijke aard. Daarom is het raadzaam om de dag van de behandeling rustig door te brengen. De dag zelf en dagen erna is belangrijk om veel water te drinken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam kunnen verdwijnen. Daarna zal je je beter voelen en zullen de effecten van de energie duidelijk merkbaar zijn.