Klankschalen

Het effect van klankschalen

Gaia Healing - Klankschaalmassage

Wij horen niet alleen met onze oren, maar met ons hele lichaam. Denk maar aan kippenvel krijgen bij het horen van bepaalde muziek, of als iemand tegen je schreeuwt dat je zo in elkaar krimpt. Dat zijn je lichaam en je emoties die reageren op geluid. Zo reageren je lichaam en je emoties dus ook op het geluid van de klankschaal. Wanneer een klankschaal beroerd wordt met een klopper geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door een lichaam.

Je lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Door het geluid en de trillingen resoneren je lichaamcellen mee; De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam. De resonantie ontspant, je lichaam ordent en harmoniseert  zich en komt als het ware weer in balans. Eventuele blokkades kunnen daarbij doorbroken worden.

Ik heb geleerd om met klankschalen te werken bij Joanneke de Rooij (The Sound of Balance) en bij Hilda Postema van het Centrum Meditatieve Ontspanning.

Klankschalen sessies

Maak een keuze en lees meer over de verschillende behandelingen waar ik de klankschalen bij gebruik:

Let op!

Voor al deze klankschalen sessies geldt dat een recente operatie, hartproblemen, zware psychische stoornissen en zwangerschap een contra-indicatie kunnen zijn. Daardoor is een klankschalen sessie (mogelijk) minder geschikt voor jou. Neem contact met me op als hier sprake van is, dan kunnen we bekijken wat raadzaam is.

Burn-out, overspannenheid en rouwprocessen zijn géén contra-indicatie, maar het is heel goed mogelijk dat de directe uitwerking langer aanhoudt. Je kan dan wat hoofdpijn, vermoeidheid en/of emoties ervaren. Laat dit echter geen belemmering zijn, want de heling die met deze behandeling in gang gezet wordt, kan van positieve invloed zijn op het totale genezingsproces.

Neem bij twijfel contact op, maar meld dit soort zaken altijd als je een afspraak maakt!

Maak nu een afspraak
Klankschalen - Gaia healing