Healing

Tweede deel van mijn consult

Een klankschalen healing sessie. Ik heb er weleens van gehoord en altijd al willen proberen! Ik mag plaatsnemen op de behandeltafel en mijn ogen sluiten. Na een paar keer diep te hebben ademgehaald, begint Ellen met de sessie. Ik hoor tijdens de sessie verschillende klanken. (Ellen legt na afloop van de sessie uit dat ze verschillende schalen heeft gebruikt).

Bij mij werken de klanken diep door in mijn lichaam, ik voel hoe de spanning wegglijdt uit mijn lichaam. Langzaam  kom ik helemaal tot rust en op een gegeven moment, val ik bijna in slaap. Op het eind, mag ik rustig bijkomen van Ellen. Als ik er klaar voor ben, doe ik mijn ogen open en ben ik terug. Ik voel me rustig, helder en gelukkig.

We bespreken na de sessie, onder het genot van een kopje thee, hoe ik de sessie heb ervaren. Ellen adviseert mij om veel water te drinken de komende dagen. Na de sessie ga ik met een blij en fijn gevoel weg. Ik voel me rustig en vol zelfvertrouwen.

Al met al ben ik ontzettend blij met de consult bij Gaia, Praktijk voor Voeding en Healing. Ik kom graag terug voor een vervolgconsult bij Ellen!

CrissanLeiden
Reacties uitgeschakeld voor Tweede deel van mijn consult