Healing

Ziekte van Parkinson

Een aantal maanden geleden merkte ik aan mijn bewegingen dat er iets niet klopte. Ik kreeg moeite met de fijne motoriek. Ik ondervond steeds meer problemen met kleine alledaagse handelingen zoals scheren, haarshampoo inmasseren, het snijden van een pizza of boterham of draaiende bewegingen. Er werd vastgesteld dat ik de ziekte van Parkinson heb. Tussen het moment van de diagnose en het beginnen met medicatie zat een periode van een aantal weken waarin ik me steeds meer bewust werd van deze beperkingen.

Een bezoek aan Gaia Healing zat al in de pen. De healing die Ellen mij toen gegeven heeft gaf mij onmiddellijk een beter gevoel. Er kwam weer wat meer beweging terug in mijn armen en meerdere handelingen gingen weer beter. Na de healing heeft Ellen mij verteld dat zij kon voelen dat de energiestromen in mijn armen een stuk trager waren dan die in mijn benen. Lopen kon ik nog steeds goed. Zij heeft door haar behandeling extra energie aan mijn armen doorgegeven en dat effect heb ik zelfs na drie weken nog gevoeld.

Uiteindelijk ben ik nu wel aan de medicatie, een dopamine supplement, waardoor alle bewegingen weer zo goed als ‘normaal’ zijn. Maar juist in die tussenliggende periode heb ik dus ervaren wat voor positieve uitwerking een healing kan hebben. Ellen, heel veel dank hiervoor. Voor ‘onderhoud’ kom ik graag af en toe nog eens langs.

RichardHoofddorp
Reacties uitgeschakeld voor Ziekte van Parkinson